MENU
Christelijke familiezender Family7 op kanaal 230 door fusie

Christelijke familiezender Family7 op kanaal 230 door fusie

12 maa

APELDOORN - Vanaf 1 april is de christelijke familiezender Family7 te bekijken op kanaal 230 bij UPC en Ziggo. Dit komt door de fusie van deze twee kabelmaatschappijen. Via UPC is Family7 nu te zien op kanaal 327. Dit kanaal komt te vervallen en wordt per 1 april verplaatst naar kanaal 230, waar Family7 bij Ziggo al een aantal jaren te bekijken is.

“Wij zijn erg blij met deze zenderwijziging. Vanaf nu kunnen bijna 4 miljoen huishoudens ons vinden op één kanaal. We hopen hiermee dat nog veel meer mensen in aanraking komen met onze zender” aldus Dolf van de Vegte, directeur bij Family7.
Op de website www.family7.nl/230 staat meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen over deze wijziging.

Diverse televisie-aanbieders
De televisiemarkt in Nederland is zeer divers. Daardoor is Family7 bij verschillende aanbieders en op verschillende kanalen te vinden. In de provincie Zeeland bijvoorbeeld is Family7 te ontvangen bij Zeelandnet op kanaal 361 en bij KPN op kanaal 334.
Op de website van Family7 staat een overzicht hoe je Family7 ook kan ontvangen via andere regio’s en aanbieders zoals Solcon, Telfort, XS4ALL en anderen.
Link: www.family7.nl/kabelexploitanten

Televisie via internet
“De televisiewereld verandert in hoog tempo” volgens Dolf. “We weten dat steeds meer mensen alleen maar televisie kijken via internet. Daarom hebben wij deze mogelijkheid ook en we hebben een eigen ‘Uitzending Gemist’. Daarnaast kan je je abonneren op ons maandelijkse TV-Magazine. Dit TV-Magazine staat vol met interessante kijktips, achtergrondartikelen en natuurlijk het dagelijkse programma overzicht van Family7”.

Family7
Sinds 2005 zendt Family7 uit op televisie en internet. Inmiddels heeft Family7 een bereik van meer dan vijf miljoen huishoudens. Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Dit doen ze doormiddel van programma's die aansluiten bij veel verschillende doelgroepen. De programma’s bij Family7 zijn actueel, ontspannend, onderwijzend en inspirerend.

Datum: 12 maart 2015
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.family7.nl/230

Dit artikel delen:

Meer nieuws: