MENU
Meer dan 8 miljoen Russen bereikt met het Goede Nieuws

Meer dan 8 miljoen Russen bereikt met het Goede Nieuws

04 nov

Een lokale partner van Bible League in Rusland heeft in de afgelopen vijf jaar meer dan 8 miljoen mensen bereikt met het Evangelie. Daarvan hebben 2,9 miljoen het zondaarsgebed gebeden. 
Via een speciaal project zetten vrijwilligers zich in om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

In 2010 is het project ‘One Year for Jesus’ gelanceerd. Vrijwilligers zetten zich minimaal één jaar volledig in om het Evangelie te verspreiden. Het begon met 11 teams van mensen die zich een jaar wilden inzetten om het Goede Nieuws te verkondigen. Vooraf werden op de landkaart zogenaamde ‘witte plekken gezocht. Dit zijn gebieden waar het Evangelie nog nooit verkondigd is, waar het Evangelie de laatste jaren niet meer verkondigd is of waar op dat moment geen kerk was.

Het project ‘One Year for Jesus’ loopt nu vijf jaar en in het vijfjarig bestaan zijn velen bereikt met het Evangelie. Het aantal ‘witte plekken’ op de kaart is aanzienlijk afgenomen. In totaal zijn meer dan 19.000 dorpen, steden en gehuchten bereikt met het Goede Nieuws. Meer dan 8 miljoen mensen hebben het Evangelie gehoord en 2,9 miljoen van hen hebben het zondaarsgebed gebeden!

Nu, na vijf jaar, trekken elke dag 47 teams van vrijwilligers rond om het Goede Nieuws te brengen aan iedereen die het wil horen. Vanuit 37 lokale partners in Rusland wordt hulp geboden door gebed en het aanleveren van vrijwilligers.

Bible League ondersteunt de lokale partners door te voorzien in Bijbels en studiemateriaal. Mensen die geïnteresseerd zijn in het Woord van God worden uitgenodigd om mee te doen met Bijbelstudies. Als onderdeel van het studieprogramma ontvangen zij een eigen Bijbel.

Datum: 4 november 2015
Auteur: Bible League
Foto: © Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.bibleleague.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: