Boekhandel Riemer neemt verzendboekhandel Wever van Wijnen over

Dingeman van Wijnen is blij met deze overname. “Bij Riemer zag ik veel energie en dynamiek. Het afgelopen jaar kwam Riemer Meppel tot stand in een prachtige nieuwe winkel, en ik weet dat er nog meer mooie plannen zijn. De Riemers zijn boekhandelaren pur sang én ze kennen het theologische boek. Het leek me geweldig als zij met Wever Van Wijnen door zouden willen gaan. Ik ben er daarom heel gelukkig mee dat dat nu gebeurt.”

Naast onze fysieke winkels zijn we druk bezig met vernieuwing van onze webshop. Daarmee willen we de internetverkoop uitbreiden en op een hoger plan brengen. Wever Van Wijnen kwam wat dat betreft als geroepen. Neveneffect van de overname is dat we in de fysieke winkels de afdelingen theologie en geschiedenis op hoger niveau kunnen tillen en verder kunnen investeren in kennis. We willen heel graag de Wever Van Wijnen-klanten en onze eigen klanten met kennis van zaken, een compleet assortiment en mooie aanbiedingen blijven bedienen.

Wij zijn blij met deze overname. Boekhandel Wever van Wijnen is een prachtige gespecialiseerde boekhandel in geschiedenis en theologie, met een rijke historie en een vaste klantenkring. We gaan er voor om het goed voort te zetten en zo mogelijk nog mooier te maken. De afdeling antiquariaat zullen wij niet verder voort zetten.

Dingeman van Wijnen kan zich nu volledig gaan wijden aan zijn eerste liefde, het uitgeefvak. Uitgeverij Van Wijnen gaat zelfstandig door. Wij hopen en rekenen op nog vele mooie titels van deze uitgever.

Riemer
Riemer
09-12-2015
Media
https://www.boekhandelriemer.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies