MENU
Kaartverkoop Nederland Zingt Dag 2016 van start

Kaartverkoop Nederland Zingt Dag 2016 van start

09 jan

De kaartverkoop voor de vijftiende editie van de Nederland Zingt Dag op 23 april is van start. Het evenement is elk jaar compleet uitverkocht. De Evangelische Omroep raadt bezoekers daarom aan tijdig kaarten te bestellen via www.nederlandzingt.nl.

Bezoekers komen naar de Nederland Zingt Dag vanwege de inspirerende sprekers, massale samenzang en muzikale optredens. De presentatie is in handen van Nederland Zingt gezichten Mirjam Bouwman en Arie van der Veer.

Het thema dit jaar is: ‘Ik zal er zijn’. Volgens hoofdredacteur Albert-Jan Schol misschien wel de meest kernachtige ‘Ik ben’-uitspraak uit het Oude én Nieuwe Testament. “Hoewel de uitspraak ‘Ik zal er zijn’ een prachtige bemoediging is, zit er méér in dan dat. Naast bemoediging gaat deze uitspraak ook over uitzenden. Niet stilzitten dus. Deze twee betekenissen zorgen zaterdag 23 april voor een spannend en rijk thema”, zegt hij.

Kaarten zijn te reserveren op www.nederlandzingt.nl of via de reserveringslijn van de Evangelische Omroep; 035 647 46 45. De entreeprijs voor leden bedraagt € 20,- p.p. en voor niet-leden €25,- p.p. Genoemde prijzen zijn inclusief reserveringskosten.

Datum: 9 januari 2016
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.nederlandzingt.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: