MENU
Christian Roma Support viert jubileum met Gypsy Jazz en Worship

Christian Roma Support viert jubileum met Gypsy Jazz en Worship

18 feb

Stichting Christian Roma Support (CRS) helpt Roma (zigeuner) kinderen en gezinnen een betere toekomst op te bouwen. CRS doet dit via kleinschalige, lokale projecten in vier Oost-Europese landen: Bulgarije, OekraÔne, RoemeniŽ en ServiŽ.

Sinds de start in 2011 is CRS uitgegroeid tot een professionele en bloeiende organisatie, waarvan de activiteiten gezegend worden. Om dit te vieren organiseert CRS op zaterdag 19 maart a.s. een feestelijke avond met een informatief en muzikaal programma.

Dit evenement vindt plaats in de Pauluskerk, het hypermoderne en kunstzinnige gebouw van het bekende daklozenproject in hartje Rotterdam.

Tijdens deze avond zal de Roma projectmanager uit ServiŽ die met CRS samenwerkt, spreken over zijn ervaringen uit het veld. Ook is Gypsy Jazz topgitarist Paulus Schšfer uitgenodigd om op te treden, samen met een Gypsy zanggroep. Tevens zal er een korte impressie gegeven worden van de nieuwste projecten van CRS.

Heb je interesse in, of een hart voor Roma (cultuur) en evangelisatie onder Roma? Wees dan welkom op deze avond! De toegang is vrij, maar het aantal plaatsen beperkt. Het is daarom raadzaam om je zo snel mogelijk via de website aan te melden.

Meer informatie over het lustrum en de projecten van Christian Roma Support is te vinden op: www.christianromasupport.nl

Datum: 18 februari 2016
Auteur: Marjolein Roelfsema
Website: http://www.christianromasupport.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: