MENU
INSPIRATIE 2016: Doen is de sleutel

INSPIRATIE 2016: Doen is de sleutel

11 maa

Voor wie christen zijn handen en voeten wil geven, organiseert Nederland Zoekt op 10, 11 en 12 juni INSPIRATIE 2016. Centraal staat kerk zijn vanuit het hart van het Evangelie, kerk zijn als familie op missie.

Het weekend staat bol van praktische verhalen en concrete handvatten. De woorden van Jezus horen is één, ze gaan doen is de sleutel. Daarover gaat INSPIRATIE. Een brug tussen Bijbelse visie en praktijk.

Naast de input van workshopleiders verzorgen Rich & Anna Robinson en Rudolf Setz het centrale onderwijs. Rich & Anna komen uit Edingburgh (Schotland) en leiden van daaruit het Europese werk van 3DM. Rudolf werkt als coördinator bij Assen Zoekt en als directeur bij Nederland Zoekt.

Van vrijdagavond tot zaterdagavond is er tijd voor aanbidding, zijn er sprekers, workshops en verwerkingsmomenten. Tijd om te genieten, te verwonderen en te luisteren naar wat er allemaal op dit moment in Nederland gebeurt. Zondag sluiten we af met een celebration in samenwerking met Assen Zoekt.

Missionaire gemeenschappen leiden
Tijdens INSPIRATIE komt de vertaling van het boek Leading Missional Communities uit. Een inspirerend en handzaam boek over leiding geven aan missiegemeenschappen.

Over Nederland Zoekt
Door middel van leergemeenschappen, coaching en boeken ondersteunt Nederland Zoekt kerken en missionaire initiatieven om te bouwen aan een cultuur van discipelschap. Dat is kerk zijn vanuit het hart van het evangelie, kerk zijn als familie op missie.

Datum: 11 maart 2016
Auteur: Steven Mudde
Website: http://www.nederlandzoekt.nl/inspiratie

Dit artikel delen:

Meer nieuws: