MissieNederland en De Betteld sluiten een samenwerkingsovereenkomst

MissieNederland en de Betteld-groep gaan samenwerken. In maart hebben Adri Veldwijk (directeur van MissieNederland) en Gerhard Hobelman (alg. directeur van de Betteld-groep) een samenwerkingsovereenkomst getekend. Daarmee wordt de Betteld-groep met haar vier locaties de unieke conferentiepartner van MissieNederland. Als tegenprestatie ondersteunt De Betteld het werk van MissieNederland financieel.

De Betteld-groep heeft als verlangen om het koninkrijk van God te bouwen. De aangesloten organisaties van MissieNederland hebben dit ook. Daarom is er bij de Betteld van harte bereidheid om MissieNederland elk kwartaal financieel te ondersteunen. Tevens zal er een bepaald percentage van elke nieuwe organisatie of denominatie naar MissieNederland vloeien tot een vastgesteld maximum bedrag. Dat betekent dus dat leden van MissieNederland MissieNederland financieel ondersteunen als ze hun conferentie bij de Betteld-groep onderbrengen.

Er is op 2 juni een MissieNederlandcongres waar De Betteld present zal zijn met een stand. In totaal beschikt de Betteld over 5 groepsaccommodaties. In Zelhem kan men terecht met hele grote groepen en in een nieuw teepeedorp, in Amerongen is een budgetaccommodatie die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld jeugdgroepen, kinderkampen en meerdaagse meetings. In Doorn is Het Brandpunt, dit is een meer klassieke accommodatie met ambiance in een parkachtige omgeving en tot slot is er een vestiging in Cadzand Bad te Zeeuws-Vlaanderen op een paar honderd meter van het strand met prachtige safaritenten.

Erika Haisma
MissieNederland
03-06-2016
Samenleving
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies