MENU
Doorstart voor blog Single en Christen

Doorstart voor blog Single en Christen

19 aug

Weblog Single & Christen maakt een doorstart. De redactie van datingsite SamenChristen heeft deze week het stokje officieel overgenomen. Florian de Boer en Michelle Stam begonnen in 2014 op singlechristen.nl een blog voor en door christelijke singles.

“Voor verloofden zijn er pre-marriage courses, voor getrouwde stellen zijn er handleidingen te vinden om je huwelijk te laten slagen, voor gescheiden mensen is er een achterban om ze op te vangen, als je partner overlijdt is er pastorale hulp. En wat nou als je gewoon single bent?” Met het blog wilden ze samen met andere jonge christelijke singles nadenken over zaken waar gelovige vrijgezellen tegenaan lopen.

Na twee jaar bloggen vonden Florian en Michelle het tijd om het stokje over te dragen, waarna SamenChristen (www.samenchristen.nl) aanbood de redactie over te nemen. Chris Algra, initiatiefnemer van SamenChristen: “We willen meer zijn dan een christelijke datingsite. We willen niet alleen singles bij elkaar brengen, maar ook bemoedigen en toerusten. Een blog over single- en christen-zijn past perfect in deze visie.”

SamenChristen wil uiteindelijk het blog een integraal onderdeel maken van de datingsite.

Datum: 19 augustus 2016
Auteur: Chris Algra
Website: http://www.samenchristen.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: