MENU
Kerstnummer evangelisatieblad ligt klaar

Kerstnummer evangelisatieblad ligt klaar

16 nov

OMMEN – Het Kerstnummer van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar. Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek. Het verschijnt elk jaar voor Kerst en Pasen en wordt besteld door kerken en particulieren die de hoopvolle boodschap van de Bijbel willen doorgeven.

De Kersteditie van 2016 heeft als thema: Het feest van de Ster. In dit nummer staat een artikel over de Wijzen uit het Oosten die een Ster volgden en bij Jezus uitkwamen. Wat dreef deze hoge heren uit Parthië naar een prinsje in Israël? Ook is er een artikel over Jezus Christus, de blinkende Morgenster die hoop geeft in een donkere wereld. En er is een interview met Richard uit Apeldoorn, die door een vriend werd meegevraagd naar de kerk – ‘om van het gezeur af te zijn’- en in de jaren daarna een ommezwaai maakte van niet-christen naar medewerker in de kerk. Verder ontbreekt ook de column en een kleurplaat voor de kinderen niet. Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.

Het magazine is geschikt om huis aan huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst.
Naast het magazine zijn er ook Kerstkaarten, stickers, posters, banners en boekenleggers met hetzelfde thema verkrijgbaar.

Leven.nu is een uitgave van AmpsenDesign in Ommen. Meer informatie en bestellen kan via de nieuwe website: www.erismeer.nl of mail info@leven.nu. Het adres van uw kerk of groep kan worden ingeprint. Alle (vooral grote) bestellingen graag voor zondag 27 november 2016 daarna geldt: bestellen kan zolang de voorraad strekt.

Prijzen Kerstnummer Leven.nu:
1 t/m 99 - € 0,28
100 t/m 199 - € 0,25
200 t/m 499 - € 0,22
500 t/m 999 - € 0,20
1000 t/m 4999 - € 0,19
5000 t/m 99999 - € 0,18

Datum: 16 november 2016
Auteur: Redactie Christelijknieuws.nl
Website: http://www.leven.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: