Mars voor het Leven op zaterdag 10 december in Den Haag

Het Spuiplein in Den Haag staat zaterdag 10 december weer vol met deelnemers van de Mars voor het Leven. In de middag is er de stille mars door het centrum van Den Haag en langs het Binnenhof. De Mars voor het Leven is dit jaar dubbel en dwars nodig en valt precies samen met de internationale dag van de mensenrechten.

Deelnemers aan de mars komen op voor de rechten van de ongeboren medemens. Nederland loopt voorop met de invoering van de NIP-test, de test bij zwangere vrouwen die de ongeboren kinderen met een afwijking selecteert met als doel om abortus voor te stellen. Ons kabinet stelt verder een wet voor, waarbij de mogelijkheid van euthanasie uitdrukkelijk wordt uitgebreid tot “mensen die hun leven voltooid achten”. In maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen.

Het thema ‘leven’ is hoogst actueel. Gods woord zegt tegen politici, artsen, rechters en iedereen: ‘Gij zult niet doden’. Kom op 10 december naar de mars in Den Haag, bid en loop mee. Kom niet voor de sprekers, de ontmoeting of de zang, maar kom uit overtuiging!

Over de kerkmuren heen, lopen mensen samen in deze stille mars tegen abortus. Daar gaat een grote kracht vanuit.

Schreeuw om leven
02-12-2016
Samenleving
https://www.schreeuwomleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies