MENU
Dichter bij God door HGJB-vakanties

Dichter bij God door HGJB-vakanties

08 dec

De HGJB organiseert al jarenlang vakanties voor kinderen, tieners en jongeren. Uit de evaluatie door deelnemers van afgelopen seizoen blijkt, dat de vakanties veel impact hebben op hun geloofsleven. Voor de HGJB is dit d motivatie om haar reisaanbod voor 2017 uit te breiden.

Deelnemers waarderen de HGJB-vakanties van 2016 gemiddeld met een 8,4. Ruim 95% zou anderen een HGJB-vakantie willen aanbevelen. Wat maakt de HGJB-vakanties zo bijzonder? Brenda Heek van Team HGJB-vakanties: De HGJB wil niets liever dan jongeren dichter bij God leren leven. De vakanties vormen daarvoor een ideale setting. De energie die we steken in onze uitgebreide vakantieliturgie, de selectie en toerusting van reisleiders en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer hebben duidelijk impact.

Op de evaluatievraag aan deelnemers, wat het bezig zijn met de Bijbel en het geloof voor hen heeft betekend, antwoordt zon 85% positief. Ongeveer twee derde van hen geeft aan dat dit aspect veel impact heeft gehad. Ze zijn stilgezet, hebben veel geleerd, zijn veranderd, verrijkt en gegroeid in hun geloof. Geweldig om te horen. Daar doen we het voor!

Voor 2017 heeft de HGJB 16 nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar reisaanbod, zo blijkt uit de vakantiegids die deze week verschijnt. Vooral voor 18-plussers is er nu meer keuze. Brenda: We hebben goed geluisterd naar de voorkeuren van deelnemers, onder andere via een stemactie op Facebook. Door hierbij aan te sluiten met nieuwe bestemmingen, hopen we dat volgend seizoen meer jongeren kiezen voor een reis met impact.

Datum: 8 december 2016
Auteur: Gerrina van Egdom
Foto: HGJB
Website: http://www.hgjb.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: