MENU
Familiedagen Hardenberg gaat samenwerking aan met RD

Familiedagen Hardenberg gaat samenwerking aan met RD

11 feb

HARDENBERG – Familiedagen Hardenberg en het Reformatorisch Dagblad gaan een samenwerking aan voor de aankomende editie op 22, 23 en 24 februari in Evenementenhal Hardenberg. De samenwerking komt tot uiting op de beursvloer.

Het Reformatorisch Dagblad biedt bezoekers namelijk de mogelijkheid om hun politieke stem uit te brengen op de beursvloer. Bezoekers kunnen stemmen op één van de deelnemende politieke partijen op Familiedagen Hardenberg: ChristenUnie, SGP en Jezus Leeft.

Het Reformatorisch Dagblad biedt alle bezoekers een stembiljet aan. Deze biljetten kunnen op de stand van dit dagblad ingeleverd worden waar een stembus staat. Elke stemmer maakt kans op het winnen van één van de drie dagprijzen. De tussenstanden worden tijdens Familiedagen Hardenberg vermeld op www.rd.nl. De definitieve uitslag wordt op de laatste beursdag bekend gemaakt.

Familiedagen Hardenberg speelt op deze manier in op de actualiteit. Het evenement is voor christelijke partijen de opmaat voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017. ChristenUnie, SGP en JezusLeeft nemen alle drie deel aan Familiedagen Hardenberg. Elke beursdag debatteren zij op het podium. Het debat vindt twee keer per dag plaats. Tijdens elk debat staan een aantal stellingen centraal die door de organisatie en de debatleider worden bepaald. Uiteraard worden de verkiezingsprogramma’s van de deelnemende partijen in het debat meegenomen.

Politieke route
Bezoekers van Familiedagen Hardenberg kunnen op de beursvloer een politieke route lopen. Via deze route komen zij langs de stands van politieke partijen om informatie te verkrijgen over onder andere hun standpunten. Ook gaat de route langs andere exposanten die een duidelijk standpunt of politiek belang hebben.

Speciaal avondticket voor Familiedagen Hardenberg
Familiedagen Hardenberg vindt plaats in de voorjaarsvakantie. Op 22 en 23 februari is het evenement te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op 24 februari zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het is voor bezoekers mogelijk om naast losse entreekaarten ook een speciale familiekaart samen te stellen voor gezinnen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Voor belangstellenden die het evenement overdag niet kunnen bezoeken, stelt de organisatie een speciaal avondticket beschikbaar. Dit ticket is alleen geldig op de woensdag en donderdag. Meer informatie: www.familiedagen.nu.

Datum: 11 februari 2017
Auteur: Patrick Drenthen
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: