MENU
Evangelisatieblad verschijnt voor de laatste keer

Evangelisatieblad verschijnt voor de laatste keer

19 feb


OMMEN – Het Paasnummer 2017 van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar en kan worden besteld. Dit nummer is het laatste uit een lange reeks; de uitgevers van Leven.nu gaan namelijk stoppen met het blad in deze vorm.

Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek. Het blad begon in 2003, als vervolg op de evangelisatiekrant 'Ongelooflijk' die werd uitgegeven door Uitgeverij Medema en Agapè. Vanaf 2009 is Leven.nu in eigen beheer uitgegeven door Henk-Jan en Elza Oudenampsen, daarin bijgestaan door een aantal enthousiaste medewerkers. Het blad verscheen ieder half jaar, voor Kerst en voor Pasen, en werd besteld en verspreid door allerlei verschillende kerken, groepen of particuliere christenen.

Einde
Dit jaar werd de knoop doorgehakt om met Leven.nu te stoppen. Henk-Jan Oudenampsen: 'Mede door het toenemende aantal brievenbusstickers lopen de bestellingen ieder jaar terug. Vanwege deze ontwikkeling en ook uit andere overwegingen hebben we het besluit genomen om te stoppen met de uitgave van Leven.nu in deze vorm. Maar we denken na over een andere vorm: een handzame minibrochure die bij kerst-/paasdiensten of kerstmarkten gemakkelijk mee te nemen is door bezoekers. Deze brochures kunnen we eenvoudiger en goedkoper in kleinere oplagen laten drukken, en het is de bedoeling dat ze ook in de jaren erna beschikbaar blijven. Bestellers kunnen dan kiezen uit verschillende uitgaven. In september hopen we er meer over te vertellen.'

Paasnummer
Deze Paaseditie, met het thema ‘geloof, hoop en liefde’, bevat het getuigenis van Gerben van Dijk, die door de liefde van God veranderde van een eenzame tiener in een vertrouwend mensenmens. Het Paasverhaal wordt verteld, rechtstreeks vanuit de Bijbel, en er is een artikel over ‘Wat is er na de dood?’ Ook is er een uitgebreide kinderpagina met een knutselopdracht. Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.
Naast het magazine zijn er ook boekenleggers en ansichtkaarten verkrijgbaar. De boekenleggers bevatten een Bijbeltekst over Leven na de dood in verschillende talen, waaronder Arabisch en Farsi.
Meer informatie en bestellen kan via www.leven.nu.

Datum: 19 februari 2017
Auteur: Redactie Christelijknieuws.nl
Website: http://www.leven.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: