MENU
Switchfoot keert terug naar Amsterdamse Melkweg

Switchfoot keert terug naar Amsterdamse Melkweg

09 maa

De beste rockbands hebben meer gemeen dan alleen goede musici. Zoals passie, gedrevenheid en liedjes die je met andere ogen om je heen doen kijken. Alleen de allerbeste bands laten je na elk concert naar huis gaan met de hoop voor een betere wereld en jouw rol daarin. Switchfoot is zo’n band. De groep uit San Diego keert op 25 mei 2017 terug naar Nederland voor een avondvullend concert in De Melkweg in Amsterdam.

Het Nederlandse publiek loopt al sinds het prille begin van Switchfoot warm voor de band. De broers Jon en Tim Foreman en hun vrienden Chad Butler, Drew Shirley en Jerome Fontamillas scoorden al vroeg in hun carrière hits met ‘Meant To Live’ en ‘Dare You To Move’. Ze zijn de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een goed-geöliede machine die van elke liveshow een onmisbare belevenis maakt. De liedjes van Jon Foreman inspireren, dagen je uit en geven een stem aan de hoop die iedereen zou willen hebben. Dat blijkt eens te meer op het nieuwe album ‘Where The Light Shines Through’, dat voor een belangrijk deel centraal zal staan op 25 mei.

Switchfoot heeft de afgelopen jaren op meer manieren dan alleen muzikaal van zich doen spreken. De band richtte in haar woonplaats ‘Bro Am’ op; een festival dat verandering wil brengen voor kansarme kinderen en jongeren in San Diego. Voor het maken van de documentaire ‘Fading West’ trok de band de hele wereld door. Globetrotters als ze zijn, heeft Amsterdam toch een speciaal plekje in het hart van de bandleden. Drummer Chad Butler werd er geboren.

De belangstelling voor vorige concerten van Switchfoot in Nederland was enorm. Sindsdien is de groep alleen maar beter geworden. Het belooft dan ook een onvergetelijk optreden te worden!

‘Early bird’ tickets kosten € 22 per stuk (inclusief € 2 reserveringskosten) tot 15 april 2017. Hierna volgt een prijsverhoging. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237172.

Datum: 9 maart 2017
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Switchfoot
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: