MENU
Global Village zoekt vrijwilligers voor Opwekking

Global Village zoekt vrijwilligers voor Opwekking

16 maa

Voor het vierde jaar op rij is Global Village te vinden op Pinksterconferentie Opwekking. Iedere keer raken duizenden bezoekers diep onder de indruk van deze interactieve zendingservaring. Dit jaar vindt Opwekking plaats van 2 t/m 5 juni. Er zijn ruim 100 vrijwilligers en acteurs voor Global Village.

Vorig jaar was de Iraanse vluchteling Mohsen (27) een van de acteurs. Hij omschreef Global Village als ‘een kans voor mensen om te begrijpen dat veel mensen genade van God hebben ontvangen, en dat velen nog nooit over Jezus hebben gehoord’. Wil jij ons helpen om Global Village ook dit jaar tot een succes te maken? Meld je nu aan als vrijwilliger!

Ben je van plan om naar Pinksterconferentie Opwekking te gaan? En ben je enthousiast over het thema ‘Gods geest geeft LEV’? Dan raden we je aan om in ieder geval een bezoek te brengen aan Global Village. Tijdens deze interactieve zendingservaring maak je een reis door de tijd en wordt je geconfronteerd met de (geestelijke) nood in deze wereld. Boek je tickets zodra je de conferentie betreedt. Wees er snel bij, want in voorgaande jaren waren de reizen vrij snel volgeboekt.

Ik vond het echt een supergave ervaring, ik denk dat God me roept om te gaan. Bijzonder om mensen te kunnen bemoedigen in Jezus' Naam. (Bezoeker Global Village)

De Pinksterconferentie Opwekking vindt plaats van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni 2017.
Het terrein waar de conferentie plaatsvindt is: Walibi World, Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen.

Datum: 16 maart 2017
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: