MENU
Zestiende Nederland Zingt Dag uitverkocht

Zestiende Nederland Zingt Dag uitverkocht

17 apr

Nederland Zingt Dag, 22 april, 10.00 – 16.00 uur, Jaarbeurs Utrecht. De jaarlijkse Nederland Zingt Dag is uitverkocht! Zaterdag 22 april komen ruim 10.000 mensen samen in de Jaarbeurs in Utrecht om samen te zingen en te geloven. Deze dag heeft een extra feestelijk tintje, omdat exact 50 jaar geleden de Evangelische Omroep is ontstaan in 1967. Tijdens de dag worden tv-opnames gemaakt voor de speciale Nederland Zingt Dag-special die ’s avonds om 18.40 uur te zien is op NPO 2.

Het thema van de dag is 'Bouw Uw Koninkrijk’. Een thema dat ons niet laat stilzitten. Bouwen aan het koninkrijk hoeven we niet alleen te doen. Juist samen - en in het samen zingen - ontvangen we de woorden en kracht om door te gaan. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Inhoudelijke bijdragen komen van ds. Arie van der Veer, EO-directeur Arjan Lock en Wim Grandia. De presentatie is in handen van Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. Naast veel samenzang zijn er weer mooie koren en bijzondere artiesten als Sharon Kips, Joke Buys en At Once. Ook is er weer een speciaal pauzeprogramma met verschillende activiteiten.

Nederland Zingt is een tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van geestelijke liederen. De uitzendingen zijn op zaterdag- en zondagochtend. Daarnaast is Nederland Zingt bekend van activiteiten, zoals de jaarlijkse Nederland Zingt Dag, de Nederland Zingt Reis en de Nederland Zingt Opnames.

Datum: 17 april 2017
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep Michael Terlouw
Website: http://www.nederlandzingt.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: