MENU
Messiaanse gelovige Eitan Bar naar Nederland

Messiaanse gelovige Eitan Bar naar Nederland

06 mei

ďAls volk van IsraŽl zou onze hoop niet op onze regering of ons leger gevestigd moeten zijn, maar alleen op onze VerlosserĒ, aldus Eitan Bar. Als Messiaanse gelovige is Eitan verbonden aan de organisatie†One for Israel.

De toenemende populariteit van internet en sociale media in IsraŽl zorgt voor nieuwe kansen voor het Evangelie. Zijn pakkende videoclips worden dan ook veelvuldig verspreid. Afgelopen jaar mocht Eitan op deze manier maar liefst ruim twee miljoen IsraŽliís met het Evangelie bereiken. Zo keert het Evangelie terug naar het land van herkomst.

Op 25 mei (Hemelvaartsdag) zal hij over dit werk vertellen en zijn getuigenis delen. Op deze ontmoetingsdag van stichting IsraŽl en de Bijbel zijn er verder boeiende seminars en een update over de wereldwijde Bijbelverspreiding onder het Joodse volk. Het thema van de dag is ĎEvangelie voor IsraŽl met hoofd en hartí. Er zijn aparte programmaís voor kinderen en jongeren. De dag begint om 10 uur en wordt gehouden in De Schuilplaats te Ede (Otterloseweg 18a). Meer informatie is te vinden via de link onderaan dit item.

Over IsraŽl en de Bijbel
Zowel het Oude als het Nieuwe Testament is via het Joodse volk tot ons gekomen. Desalniettemin hebben velen geen beschikking over hun eigen kostbare Erfgoed. Sinds de oprichting van de stichting in 1969, verspreiden medewerkers wereldwijd tweetalige Oude en Nieuwe Testamenten. Daarnaast wordt er via lezingen, het IB Magazine en andere publicaties, onderwijs over Gods bijzondere plan met IsraŽl gegeven.

Datum: 6 mei 2017
Auteur: David van Wijck
Foto: Eitan Bar - One for Israel
Website: http://www.israelendebijbel.nl/ontmoetingsdag

Dit artikel delen:

Meer nieuws: