MENU
Planetshakers op tour in Nederland met Overflow

Planetshakers op tour in Nederland met Overflow

27 mei

In de muziekwereld zijn er eendagsvliegen, maar de Planetshakers kun je rustig als het tegenovergestelde bestempelen. Met elk concert dat de Australische worship band de afgelopen jaren in ons land gaf, groeide het publiek explosief met als hoogtepunt tot nu toe het optreden voor 25.000 jongeren op de EO Jongerendag afgelopen jaar. Dit jaar keert Planetshakers terug voor twee concerten als onderdeel van hun ‘Overflow’ tour: 21 en 22 juni in Amsterdam en Veenendaal.

Planetshakers is veel meer dan alleen een energieke live band. Het is een beweging die haar oorsprong heeft in de Planetshakers Church in Melbourne. De gedrevenheid en passie van deze gemeente stroomt over in de muziek die ze maakt. Planetshakers kreeg zo al snel een reputatie als enthousiasmerende en inspirerende live worship band. Een avond met deze band staat bol van de energie en wijst zonder uitzondering op God.

Inmiddels is Planetshakers een wereldwijd fenomeen. Met een eigen TV-serie (die in Nederland op Family7 te zien is), conferenties, studiecentrum en de Planetshakers band wordt een nieuwe generatie aangespoord, God te ontdekken en volgen. De boodschap is tijdloos; de muziek kan zich meten met de beste stadionacts van vandaag.

De concerten in Nederland zijn onderdeel van de wereldwijde ‘Overflow’ tour rondom het nieuwe gelijknamige album van Planetshakers (Integrity / Ecovata / NEEMA). Op de EO Jongerendag kon het publiek al een voorproefje horen van het nieuwe materiaal. Tijdens de optredens in de Melkweg Amsterdam en De Basiliek in Veenendaal is het tijd voor een avondvullend programma!

Planetshakers ‘Overflow’ tour:
Woensdag 21 juni 2017 | Melkweg, Amsterdam | Aanvang: 19.30 uur
Donderdag 22 juni 2017 | De Basiliek, Veenendaal | Aanvang: 19.30 uur

Datum: 27 mei 2017
Auteur: Events4Christ
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: