MENU
Annulering ZOA-event: Op de Vlucht

Annulering ZOA-event: Op de Vlucht

12 jun

ZOA: Helaas hebben we moeten besluiten om Op de Vlucht 2017 niet door te laten gaan. We hadden helaas te weinig deelnemers om het evenement goed uit te kunnen voeren. Inmiddels zijn alle deelnemers en vrijwilligers geÔnformeerd. We vinden dit zelf natuurlijk ook ontzettend jammer, daarom zijn we blij dat we je wel een alternatief aan kunnen bieden.

Op zaterdag 23 september organiseren we Op de Vlucht Light, als vervanging van Op de Vlucht. Hierbij kun je alsnog een inkijkje krijgen in het leven van een vluchteling. Het zal deze keer geen 24 uur duren, maar je zal zeker alsnog kunnen ervaren wat een vluchteling meemaakt. Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via opdevlucht@zoa.nl en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie toe. Wees gerust, deze zal wťl doorgaan. Tim Hendriks, radiopresentator bij Groot Nieuws Radio heeft al aangegeven hierbij te willen zijn, doe jij ook mee?

Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
Alle sponsoren die via de site geld hebben gegeven, zullen een mail ontvangen waarin ze worden geÔnformeerd over de annulering van het evenement. Als de deelnemer waarvoor zij hebben gesponsord, aangegeven heeft mee te willen doen op 23 september, wordt hen gevraagd of hun sponsorgeld daarvoor meegenomen mag worden. Maar natuurlijk er is ook de mogelijkheid om het geld terug te ontvangen. Ook voor de sponsoren van deelnemers die helaas niet mee kunnen doen op 23 september is er de mogelijkheid om het geld terug te ontvangen. Mochten de sponsoren ervoor kiezen het geld niet terug te willen, wordt dit als een gift aan ZOA beschouwd en zal het alsnog goed terecht komen bij vluchtelingen in Afrika, AziŽ en het Midden Oosten.

Datum: 12 juni 2017
Auteur: ZOA
Foto: ZOA
Website: http://www.opdevlucht.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: