MENU
Gospelzanger Brandon Bee komt naar Nederland

Gospelzanger Brandon Bee komt naar Nederland

13 jun

De Amerikaanse gospelzanger, songwriter en worshipartiest Brandon Bee komt naar Nederland voor optredens in Nijverdal, Voorthuizen en Huizen. Brandon bracht onlangs zijn nieuwe album 'Songs from the Sky' uit. Dit album kwam tot stand na een heftige periode in het leven van de Bee's. Zo verhuisden ze van Amerika naar ItaliŽ, en weer terug, vanwege medische omstandigheden in de familie.

Tijdens de concerten die Brandon zal geven zal hij uiteraard nummers van zijn nieuwe album ten gehore brengen. Daarnaast zal een gedeelte van de avonden gevuld worden met bekende en populaire worshipsongs van bijvoorbeeld Bethel, Jesus Culture, Leeland, Hillsong en Chris Tomlin. Brandon Bee zal tijdens de tour begeleid worden door een band met Nederlandse muzikanten.

Als producer werkte Brandon Bee met tientallen artiesten samen, zijn muziek is zowel opvallend als vernieuwend, waarbij zijn songs en sound vaak wordt vergeleken met die van bijvoorbeeld U2 en Coldplay. Sinds vorig jaar woont Brandon met zijn gezin in ItaliŽ - waar maar weinig protestantse en evangelische christenen zijn en waar christelijke muziek een relatief onbekend fenomeen is - met een sterke en duidelijke missie voor dit land.

De concerten worden in Voorthuizen (24 juni) en in Huizen (25 juni) gecombineerd met een jeugdevent waarbij Hans Borghuis (de Wittenberg) zal spreken over het thema ĎKick off, start of Summerí.

Vrijdag 23 juni 20.00 uur Beth-Shalom, Maasstraat 2 Nijverdal. Zaterdag 24 juni 20.00 uur Het Beloofde Land, Bosweg 17 Voorthuizen. Zondag 25 juni 20.00 uur Break Free, Plecht 1 Huizen. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor Brandon Bee.

Datum: 13 juni 2017
Auteur: Hans Borghuis
Website: http://www.activatenl.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: