MENU
Zangeressen gezocht voor het Choir Company projectkoor

Zangeressen gezocht voor het Choir Company projectkoor

21 aug

Wat 12,5 jaar geleden begon in de rosse buurt van Amsterdam, is uitgegroeid tot een werk dat veel vrouwen een weg uit de prostitutie heeft gewezen. Het begon gewoon met gesprekken van mens tot mens, om schouder aan schouder te kunnen staan met deze vrouwen. Veel van hen hebben Jezus gevonden en zijn een levend getuigenis geworden van wat God kan doen in het leven van een mens.

Bright Fame, dat vrouwen bevrijdt uit de prostitutie, bestaat dit jaar 12,5 jaar en viert dat met 3 concerten door Lou Fellingham en haar band. In een overvol najaar waarin we zowel met Adrian Snell's 'Alpha & Omega', Tom Parker's ‘Young Messiah’ en een speciale kersttour op pad zullen gaan willen we dit belangrijke werk van Bright Fame toch heel graag ondersteunen en sluiten we aan bij deze bijzondere concerten.

Voor The Choir Company wordt dit de derde keer dat we samen met Lou Fellingham op pad zullen gaan. Lou staat te boek als één van de meest gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters in Groot-Brittannië. Ze is al jaren betrokken bij festivals als New Wine en de Stoneleigh Bible Week. Daarnaast is Lou natuurlijk vooral bekend als zangeres van de band Phatfish en liederen als "There is a Day" (Er is een dag, Opw. 585) en "To God be The Glory" (Geef God Alle Eer, Opw. 752) en waren liederen als "Holy Holy", "Amazing God", "Breathe" en "Promised Land" erg geliefd bij de projectkoorleden.

Let op: Voor dit project is geen auditie vereist; iedereen kan mee doen. Vanwege de aard van dit project hebben we besloten dat het projectkoor deze keer "women only" zal zijn. (sorry mannen). Het is de bedoeling dat we zo veel mogelijk driestemmig gaan zingen, dus we gaan werken met: sopranen, 'hoge alten' en 'lage alten'.

Meezingen?
Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.

Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.

Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 26 augustus

Datum: 21 augustus 2017
Auteur: Maarten Wassink
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.choircompany.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: