MENU
Nieuw album van LEV: Tussen vrees en veiligheid

Nieuw album van LEV: Tussen vrees en veiligheid

22 aug

Op 1 september verschijnt de nieuwe cd van LEV. Na het succes van 'Morgen dans je weer’ is het album ‘Tussen vrees en veiligheid’ een logisch vervolg. Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen brengt LEV opnieuw een inspirerend en herkenbaar verhaal. Een concertreeks is gepland in september, oktober en november

Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat wij zien gebeuren in de wereld om ons heen. Een wereld die in brand lijkt te staan en die ons angstig kan maken. LEV vertelt met het nieuwe album een hoopvolle boodschap over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Als God zich aan ons laat zien, vervult dat ons enerzijds met ontzag en vrees. Anderzijds betekent zijn nabijheid een oneindige bron van veiligheid en vrede. En juist de ontzagwekkende grootheid van God geeft ons het vertrouwen dat Zijn liefde uiteindelijk het laatste woord heeft. Deze dynamiek én de combinatie van liederen voor samenzang en luisterliedjes, maken van dit album een veelzijdig geheel.

Over LEV
LEV maakt muziek met een eerlijke boodschap, voor wie zoekt of al gevonden heeft. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en schrijft nieuwe Nederlandstalige liederen om samen te zingen, te inspireren en mensen te bemoedigen.
LEV is: Pieter Bakker, Freek van der Brugge, Onne Crezee, Liesbeth Koedoot en Jelmer van der Veer

LEV wil Nederlandse kerken dienen in het samen zingen. Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen. De band probeert altijd aan te sluiten bij de identiteit van de gemeente/ plek waar zij speelt.

Concerten
Zaterdag 16 september Kamerik (uitverkocht)
Vrijdag 29 september Harderwijk
Zaterdag 30 september Hoogeveen
Vrijdag 13 oktober Maassluis
Zaterdag 21 oktober Leeuwarden
Vrijdag 17 november Amersfoort

Tickets voor de tour zijn te reserveren via de link onderaan dit item.

Datum: 22 augustus 2017
Auteur: Sicco Kits
Foto: LEV
Website: http://www.truetickets.nl/LEV

Dit artikel delen:

Meer nieuws: