MENU
Welkom op het Zangfestijn van Opwekking

Welkom op het Zangfestijn van Opwekking

01 sep

Voor iedereen die van zingen houdt, is het jaarlijkse opnameweekend van de nieuwste serie Opwekkingsliederen een aanrader. De liederen worden met de zangers en muzikanten van de Opwekkingsband ingestudeerd en vervolgens tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen. Ben jij er ook bij het Zangfestijn dit jaar? Zet alvast de data in je agenda: 23 t/m 25 maart 2018.

Elk jaar brengt Stichting Opwekking cdís uit met nieuwe liederen. Op het Zangfestijn in maart wordt de cd voor volwassenen ingestudeerd en tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen. Iedereen die ervan houdt om samen met anderen te zingen en God te aanbidden, is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Tijdens het weekend op 23, 24 en 25 maart 2018 wordt niet alleen veel gezongen en geoefend. Er zijn inspirerende workshops en seminars, en er is in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting en ontspanning. Dat maakt het voor veel mensen een weekend dat ze niet willen missen! Bovendien is het een prachtige gelegenheid om alvast kennis te maken met de twaalf nieuwe Opwekkingsliederen van cd 42 en deze te leren. Samen met de zangleiders en het muziekteam werken de deelnemers aan een prachtige cd die voor velen tot zegen is. Dus kom, en zing mee op de nieuwe Opwekking-cd! Vanaf 1 november 2017 is het mogelijk om u aan te melden voor het Zangfestijn

Datum: 1 september 2017
Auteur: Opwekking
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.opwekking.nl/conferenties/zangfestijn

Dit artikel delen:

Meer nieuws: