MENU
Groot Nieuws Radio vandaag live vanaf de Open Dag

Groot Nieuws Radio vandaag live vanaf de Open Dag

02 sep

Luister zaterdag 2 september tussen 10:00 en 15:00 uur naar Groot Nieuws Radio. Ze maken de hele dag live radio vanaf de Open Dag in de Troubadour. Groot Nieuws Radio bestaat 10 jaar, reden genoeg om de deuren van de studio open te zetten en luisteraars te ontvangen.

De deuren van de studio staan vandaag tussen 10.00 en 15.00 open voor jou tijdens onze Open Dag. Je kunt een rondleiding volgen, een kijkje in de studio nemen en genieten van workshops en optredens van Marcel & Lydia. Tijdens een Q&A kun je al je vragen stellen aan directeur Wilfred Hardeman.

Het wordt gezellig druk! Volg het tussen 10:00 en 15:00 uur live op Groot Nieuws Radio. Er zijn optredens van Marcel & Lydia Zimmer en elk heel en half uur is er een rondleiding door het pand.

Het nieuwe radioseizoen is begonnen, en dat begint met veel goed nieuws! Groot Nieuws Radio blijft niet alleen langer op de middengolf, ze zijn sinds vrijdag ook landelijk via DAB+ te ontvangen. Daarnaast introduceren ze een aantal nieuwe programma's Ún er is op donderdagochtend een nieuwe overdenker te horen.

Veel redenen om dankbaar te zijn! Al tien jaar is Groot Nieuws Radio nu te horen in Nederland. Dat gaan ze vieren met de Open Dag vandaag, een jubileumtour door het land en het Feest van Geloof op 25 november.

Adres:
Groot Nieuws Radio
Zandstraat 36
3901 CM Veenendaal
Tel. 0909 - 123 1008

Datum: 2 september 2017
Auteur: Groot Nieuws Radio
Foto: Groot Nieuws Radio
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: