MENU
Veel belangstelling voor concerten van de band For King and Country

Veel belangstelling voor concerten van de band For King and Country

19 okt

De twee concerten die de christelijke band ‘for KING & COUNTRY’ in november in Nederland geeft, zijn volledig uitverkocht. De band van broers Joël en Luke Smallbone speelt op 9 en 10 november in De Basiliek in Veenendaal. Het voorprogramma wordt verzorgd door de christelijke rockband ‘The Afters’. De organisatie van beide concerten is in handen van BEAM; het jongerenmerk van de EO.

‘For KING & COUNTRY’ is dé christelijke band van het moment. Zowel in de Verenigde Staten, Europa als ‘hometown country’ Australië maakt de band indruk met haar meeslepende melodieën en ijzersterke teksten. Hun muziek kenmerkt zich door persoonlijke thema’s die jong en oud weten te raken. Het laatst verschenen album RUN WILD. LIVE FREE. LOVE STRONG, met hits als ‘Fix my eyes’ en ‘Shoulders’, leverde de band zelfs een Grammy Award op.

Gods liefde delen
BEAM kijkt uit naar de concerten. “Het is fantastisch dat we 3500 mensen mogen laten genieten van twee topartiesten en dat we op deze wijze Gods liefde met hen mogen delen”, zegt Tim Dik namens de organisatie.

VIP-programma
Voor de échte fans is er op vrijdag 10 november een speciaal programma. BEAM stelde 75 ‘VIP-arrangementen’ ter beschikking, waarmee fans voorafgaand aan het concert genieten van een exclusief diner met de artiesten, een meet & greet en een akoestisch optreden van The Afters. Deze VIP-kaarten waren binnen enkele dagen uitverkocht.

Datum: 19 oktober 2017
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: King and Country
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: