MENU
Inspiratietour langs drie steden: Vernieuw je wereld

Inspiratietour langs drie steden: Vernieuw je wereld

28 okt

GroeneKerkenactie en Micha Nederland organiseren op 7, 16 en 23 november een inspiratietour langs drie steden onder de titel ‘Vernieuw je wereld’. Met de tour hopen de organisaties christenen te motiveren om een zichtbare, positieve rol te spelen als het gaat om zorg voor de schepping en duurzaamheid.

De avond bestaat uit interactieve verhalen en boeiende sprekers, waaronder Esta Steijn (Stop the Traffik). Amanda Lock brengt tijdens de avonden liederen van Schrijvers voor Gerechtigheid ten gehore.

Het bewustzijn aanwakkeren over sociale, ecologische en economische gerechtigheid is het belangrijkste doel van de Vernieuw je wereld-avonden. Hanna van der Horst (Groene Kerken): “Wij geloven dat christenen een belangrijke rol kunnen spelen als het gaat om duurzaamheid en gerechtigheid. Met de tour willen we plannen en initiatieven die er vaak al wel zijn versterken.” Micha Cursus-groepen en Groene Kerken delen hun praktijkverhalen.

Annemarthe Westerbeek (Micha Nederland): ‘Wij geloven dat we als mensen aan elkaar gegeven zijn en met elkaar verbonden zijn. Onze levensstijl hier heeft invloed op het leven van mensen verderop. Elke daad van recht die je hier doet, maakt verschil. Met de inspiratietour willen we mensen aanzetten om zelf aan de slag te gaan met gerechtigheid en duurzaamheid’.

Dinsdag 7 november, Pakhuis de Regâh, Den Haag
Donderdag 16 november, Keizersgrachtkerk Amsterdam
Donderdag 23 november, Sociëteit NSEde, Ede.

Datum: 28 oktober 2017
Auteur: Annemarthe Westerbeek
Foto: Schrijvers voor Gerechtigheid
Website: http://www.michanederland.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: