MENU
Kersttour Piekfijn met Martin Brand en Elise Mannah

Kersttour Piekfijn met Martin Brand en Elise Mannah

01 nov

VIDEO - Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven. Bekijk de video-uitnodiging van Martin en Elise.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een zeer afwisselend programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Het programma verrast voortdurend met kwetsbare en persoonlijke momenten, humoristische typetjes, bijbelse figuren die tot leven komen en verzoekjes vanuit het publiek.

Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Data en locaties
8 december, Haastrecht
9 december, Apeldoorn
13 december, Drachten
14 december, Amersfoort
15 december, Zwolle
19 december, Houten
21 december, Dordrecht

Datum: 1 november 2017
Auteur: True Tickets
Foto: Video Piekfijn
Website: http://www.truetickets.nl/kersttour-piekfijn

Dit artikel delen:

Meer nieuws: