MENU
Landelijke dag van Aanbidding met Martin Smith in De Basiliek

Landelijke dag van Aanbidding met Martin Smith in De Basiliek

06 nov

Op 18 november 2017 organiseert Mozaiek Worship (onderdeel van Mozaiek0318) de Landelijke dag van Aanbidding in De Basiliek te Veenendaal. Met o.a. Martin Smith (schrijver van o.a. ‘God’s Great Dancefloor’ en ‘Waiting Here For You’ en ‘ I Could Sing of Your Love Forever’) Kees Kraayenoord (voorganger Mozaiek0318 en aanbiddingsleider) Peter Dijkstra (Sela) Amanda Lock (New Wine) Rob & Joke Buis, Ido Buwalda en Jan Pronk.

Deze tweede editie van de Landelijke dag van Aanbidding is bedoeld voor aanbidders, aanbiddingsleiders, zangers, muzikanten, technici, maar ook voorgangers en dominees. Er is veel ruimte voor ontmoeting en toerusting. Naast een inspirerende ochtend met Martin Smith zullen we deze dag ook praktische seminars en workshops verzorgen door diverse ervaren aanbiddingsleiders en muzikanten.

Kortom: een dag om te investeren in je bediening en ontmoeting met andere aanbiddingsleiders. De seminars en workshops worden o.a. verzorgd door Joke Buis (stemgebruik), Rob Buis (band coaching en arrangeren) en Jan Pronk (techniek). Daarnaast is er een speciaal programma voor voorgangers dus… neem je dominee mee!

's Avonds is er een aanbiddingsconcert waarin we God willen groot maken en Zijn liefde voor ons willen vieren. Dat doen we samen met Martin Smith en Kees Kraayenoord.
Het dagprogramma start om 10:00 en duurt tot 17.00. Het avondprogramma start om 19:30.
De locatie van de dag is De Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal.

Datum: 6 november 2017
Auteur: Events4Christ
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: