Oud-presentatoren Groot Nieuws Radio te gast in de studio

Op vrijdag 1 december is het precies 10 jaar geleden dat de eerste programma’s te horen waren op Groot Nieuws Radio. Dit jubileum vieren we samen met enkele oud-presentatoren die voor de gelegenheid aanschuiven in de studio. Zo komen Tjitske Volkerink, mede-oprichter Evert ten Ham (foto) en Ronald Koops weer even terug!

In De Nieuwe Morgen schuift eindredacteur Hanno Janse tussen 08:00 en 09:00 aan. In het verleden presenteerde hij het ochtendprogramma van Groot Nieuws Radio. In Blessings (09:00 – 10:00) krijgt Tim Hendriks gezelschap van Tjitske Volkerink. Tjitske maakte tot 2015 de programma’s Heilige Huisjes en De Dominee Gaat Voorbij.

Tien jaar geleden was mede-oprichter Evert ten Ham de eerste presentator die te horen was op Groot Nieuws Radio. Hij maakte programma’s als Koffie en Wens. Vrijdag schuift hij tussen 12:00 en 14:00 aan in Sandwich bij Nando Kok.

Hans ontvangt ‘s middags in Backstage twee oud-presentatoren. Tussen 14:00 en 15:00 is Johan Schotanus te gast. Johan presenteerde in het verleden programma’s in het weekend, waaronder de zaterdageditie van Blessings en de Nederlandse Gospel Top 10. Renée Doornenbal is tussen 15:00 en 16:00 de co-host. Zij maakte tot 2015 het programma Stille Tijd en – iets verder terug in de tijd – de Gospel Top 10 op zaterdagmiddag. Johan en Renée vormden vroeger, samen met Hans en Lukas, het team van het avondprogramma Friends.

Ronald Koops kruipt vrijdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 weer even achter de microfoon van Groot Nieuws Radio, hij is te gast in De Dag Van Vandaag bij Marien. In het verleden was Ronald te horen op Groot Nieuws Radio met programma’s als Avondmelange en Avondeditie. In Wens heeft Tim Hendriks vrijdagavond een gesprek met Wim Pols, oud-presentator van Wens en Country Trail.

Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation dat in heel Nederland te beluisteren is via 1008 AM, DAB+ en grootnieuwsradio.nl.

Lukas Kramer – Groot Nieuws Radio
© Henk-Jan Oudenampsen
28-11-2017
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies