MENU
Festival voor Nederlandse en vluchtelingjongeren

Festival voor Nederlandse en vluchtelingjongeren

09 dec

Zaterdag 16 december organiseert Gave een jongerenfestival in Ede. Een dag vol ontmoeting en gezelligheid tussen Nederlandse en vluchtelingjongeren. Iedere Nederlandse en vluchtelingenjongere vanaf 15 jaar die zin heeft in een multicultureel feestje is welkom. Een dag om heel veel toffe jonge mensen te ontmoeten. Een dag met o.a. muziek, dans, rap, kunst, spel, sport en lekker eten. Een dag waar we 200 - 300 jongeren uit heel Nederland verwachten.

Naast ontmoeting en gezelligheid tussen de jongeren, is dit ook de aftrap voor de multiculturele jongerenkampen die Gave in zomer 2018 weer aanbiedt. Deelnemers én leiders kunnen zich vanaf deze dag aanmelden voor een jongerenkamp.

Iedereen die de sfeer wil proeven van de jongerenkampen of Connect Us activiteiten is van harte welkom. Ook (potentiële) leiders ontmoeten we graag op deze dag!

De dag wordt georganiseerd door Connect Us (organiseert jongerenactiviteiten en onderdeel van Gave) en Multiculturele Jongerenkampen (organiseert kampen voor Nederlandse en vluchtelingjongeren, ook onderdeel van Gave).

Praktisch
- Zaterdag 16 december
- De Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM Ede
- 12.00-21.30 uur
- Inclusief lunch en maaltijd
- Aanmelden niet nodig
- Gratis toegang, vrijwillige bijdrage via collecte

Over Gave
Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om ‘de vreemdeling’ gastvrij te ontvangen. Gave inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen met asielzoekers en hen Gods liefde te laten zien.

Datum: 9 december 2017
Auteur: Rien Bergman
Website: http://www.gave.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: