MENU
De Basis in Apeldoorn presenteert met Kerst: Jozef de musical

De Basis in Apeldoorn presenteert met Kerst: Jozef de musical

10 dec

Jozef de musical wordt georganiseerd door de Basis. Langs de wegen in Apeldoorn staan sinds enkele dagen grote uitnodigingsborden. De Basis is een jonge kerk gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan. De jonge timmerman Jozef valt als een blok voor Maria en raakt verzeild in het avontuur van zijn leven. Hij zal tot het uiterste moeten gaan... en verder. Het ongelofelijke moeten geloven.

Jozef de musical is een spectaculaire eigen productie van de Basis. Met meeslepende muziek van Martin Brand, een origineel script en geweldige cast komt het klassieke kerstverhaal tot leven als nooit tevoren. Landelijke première en album release deze kerst in Apeldoorn. Dit moet je meebeleven!

Martin Brand: 'De afgelopen maanden ben ik met weinig anders bezig geweest. Samen met mijn vrienden Jaap Kramer en Henk en Anneke Doest schreef ik, in opdracht van De Basis, een complete kerstmusical met gloednieuwe muziek en een invoelbaar verhaal. Dit jaar zal het stuk 8 keer worden uitgevoerd in Apeldoorn.

We beleven de gebeurtenissen van het bekende kerstverhaal samen met de timmerman Jozef. We leren hem kennen als eenvoudige en sympathieke timmerman. Een man van weinig woorden. Niet perse enorm gelovig. Dan worden hij en Maria, een jong meisje, aan elkaar uitgehuwelijkt en raakt hij verzeilt in hét avontuur van zijn leven. Hij zou tot het uiterste moeten gaan en het ongelofelijke moeten geloven. Een emotionele achtbaan met steeds weer onverwachte gebeurtenissen. Het stuk is geschreven om mensen van nu, op een indrukwekkende en eigentijdse manier, iets van het kerstevangelie te laten beléven.'

Data en tijden
vrijdag 22 december 18:30 & 21:30 uur
zaterdag 23 december 18:30 & 21:30 uur
zondag 24 december 11:00* & 18:30* & 21:30 uur
maandag 25 december 11:00* uur

*Tijdens deze diensten wordt er voor alle kinderen tot 10 jaar een eigen programma aangeboden. Geef tijdens het reserveren door hoeveel kinderen wij kunnen verwachten. Jozef de musical is alleen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Reserveren voor kinderen jonger dan 10 is niet mogelijk. Bij de ingang van de zaal zal hierop gecontroleerd worden.

Reserveren
Kaarten voor Jozef de musical kunnen gratis gereserveerd worden. Het reserveren van kaarten is verplicht. Wees er snel bij, want vol = vol.

Over de Basis
Jozef de musical wordt georganiseerd door de Basis. De Basis is een jonge kerk gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan. Ons verlangen is dat je iets van Gods liefde ontdekt door de dingen die je ziet, hoort en ervaart. We horen vaak dat mensen zich aangesproken voelen door de manier waarop we laten zien dat de wijsheid uit de Bijbel nog steeds relevent kan zijn voor jouw dagelijks leven.

Datum: 10 december 2017
Auteur: Redactie Christelijknieuws.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.basis.cc

Dit artikel delen:

Meer nieuws: