MENU
Leen Koster nieuwe ambassadeur Dorcas

Leen Koster nieuwe ambassadeur Dorcas

16 dec

‘Dorcas maakt het evangelie concreet en voegt de daad bij het woord. Daar wil ik graag betrokken bij zijn!’ Gospelzanger en voorganger Leen Koster is sinds deze maand ambassadeur van ontwikkelingshulporganisatie Dorcas. Dorcas en Leen Koster delen de passie om zich in te zetten voor de meest kwetsbare mensen en zo het evangelie handen en voeten te geven.
Leen Koster: ‘Er is veel ellende in de wereld. Het is geweldig hoe Dorcas zich in die moeilijke situaties uitstrekt naar de meest kwetsbare mensen, zoals ouderen, kinderen en vluchtelingen. Dorcas maakt het evangelie heel concreet en voegt de daad bij het woord. Daar wil ik graag bij betrokken zijn!

Ook Dorcas kijkt uit naar de samenwerking met Leen Koster. Hans Albas, relatiebeheerder van Dorcas: ‘Leen zingt als gospelzanger over het leven en alles wat daarbij hoort. Dat maakt zijn ambassadeurschap zo bijzonder. Op zijn album Diep van binnen staat het nummer ‘Op de vlucht’. Het gaat over de duizenden mensen die moeten vluchten voor geweld en armoede. In dat nummer komen de hartklop van Leen en Dorcas samen.’ Van dit nummer hebben Dorcas en Leen Koster ook een videoclip gemaakt.

Tijdens de concerten vertelt Leen over het werk van Dorcas en hoe dit past bij de opdracht die Jezus ons geeft. Leen: ‘Hij vraagt ons om te zorgen voor wezen en weduwen. Op deze manier willen we samen mensen inspireren om Zijn voorbeeld te volgen.’

Datum: 16 december 2017
Auteur: Dorcas
Foto: Dorcas
Website: http://www.dorcas.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: