MENU
Henk Binnendijk over het Meesterwerk van God

Henk Binnendijk over het Meesterwerk van God

28 dec

Vanaf zondag 31 december zendt de christelijke televisiezender Family7 dertien weken lang op zondagavond om 19:30 uur een serie gesprekken uit met de bekende Bijbelleraar Henk Binnendijk. Het thema van de serie is ‘Het Meesterwerk van God’, naar het gelijkmatige boek van Binnendijk over het Bijbelboek Openbaring.
Binnendijk: “Als je het boek Openbaring leest, dan kom je erachter dat er veel meer getoond wordt van wie de Heer Jezus is en wat Zijn plannen zijn. Waar het uiteindelijk om gaat: het meesterwerk van God. Wat ik mooi vind, is dat er altijd licht in zit. God is met iets bezig en Hij laat zich door niemand afleiden. Hij laat nooit varen het werk wat Zijn hand begon. Het gáát dus ergens om!”

Sara van Oordt, die de serie presenteert, benadrukt: “Het Meesterwerk van God is een laagdrempelige serie over het complexe en soms moeilijk te begrijpen Bijbelboek Openbaring. Je moet vooral geen vers-tot-vers verklaringen verwachten. Henk weet het laatste boek van de Bijbel dichtbij de lezer te brengen. Hij trekt lijnen van de schepping tot de wederkomst, van je persoonlijke geloofsleven tot het grote Heilsplan van de Almachtige Vader. Hij geeft praktische voorbeelden en tips om te komen tot een levende relatie met God. Het is echt een aanrader om – met je eigen Bijbel in de hand – mee te luisteren en mee te lezen met deze serie gesprekken.”

Henk Binnendijk (83) is voormalig presentator bij de Evangelische Omroep. Hij is een veelgevraagd spreker in Nederland en België en heeft verschillende boeken op zijn naam staan.
Het Meesterwerk van God – vanaf zondag 31 december wekelijks om 19.30 uur op Family7

Uitzendschema
Afl. 1 - 31-dec God vinden in de stilte
Afl. 2 - 07-jan Een meesterwerk van gevallen appeltjes
Afl. 3 - 14-jan Vergeet je eerste liefde niet
Afl. 4 - 21-jan Het paard van Troje
Afl. 5 - 28-jan Op audiëntie bij de Koning der koningen
Afl. 6 - 04-feb Levende stenen tussen het puin
Afl. 7 - 11-feb Een boek om te verslinden
Afl. 8 - 18-feb Dit hadden we voor geen goud willen missen
Afl. 9 - 25-feb Wit of zwart?
Afl. 10 - 04-mrt Wees vrolijk
Afl. 11 - 11-mrt Vrede op aarde
Afl. 12 - 18-mrt Het meesterwerk van God
Afl. 13 - 25-mrt De genade van de Here Jezus zij met jou

Datum: 28 december 2017
Auteur: Alfred van der Heide
Foto: Arend Jan Westerik
Website: http://www.family7.nl/het-meesterwerk-van-god

Dit artikel delen:

Meer nieuws: