MENU
Zangers en zangeressen gezocht voor projectkoor met Paul Wilbur

Zangers en zangeressen gezocht voor projectkoor met Paul Wilbur

13 jan

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor een nieuw Choir Company project want we mogen opnieuw op pad met Paul Wilbur. Velen van jullie hebben al enthousiast gereageerd na de aankondiging dat hij terug naar Nederland zou komen en als je al eerder hebt meegedaan weet je dat je dit geweldige feest niet wilt missen.

Veel mensen kennen Paul Wilbur van zijn liederen als ‘Praise Adonai’ en ‘Adonai’, die al jaren in kerken hier gezongen worden. Paul brengt muziek die het opgewekte karakter van hebreeuwse folklore combineert met moderne aanbiddingsmuziek. Het is een rol die hem op het lijf geschreven is, als pionier van messianic praise. Zijn visie op aanbidding, de joodse gebruiken en de plek die het joodse volk en het land Israël hebben, werkte hij uit in diverse boeken, waaronder ‘Verbonden Met Gods Hart’. Israël neemt ook een prominente plaats in op twee van Pauls meest geliefde albums: ‘Shalom Jerusalem’ en ‘Jerusalem Arise’.

De concerten die Wilbur samen met een groot projectkoor van The Choir Company geeft vallen samen met de viering van het 70-jarig jubileum van de onafhankelijkheidsverklaring en stichting van de staat Israël. Tijdens de optredens zal Paul dan ook zeker stil staan bij de unieke betekenis hiervan voor gelovigen, aan de hand van de muziek van onder andere ‘Shalom Jerusalem’ en ‘Jerusalem Arise’.

Paul zal bovendien muziek laten horen van zijn gloednieuwe album, dat in 2018 verschijnt. Deze avonden beloven dus een wel heel bijzonder feest te worden, met muziek die aanbidding in het perspectief van de wereldgeschiedenis zet!

Meezingen?
Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.
Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om beide zaterdagen volledig aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.).
Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 29 januari

Datum: 13 januari 2018
Auteur: Maarten Wassink
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.choircompany.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: