MENU
Chris organiseert tweede editie Dag van het Jeugdpastoraat

Chris organiseert tweede editie Dag van het Jeugdpastoraat

08 feb

De tweede editie van de jaarlijkse Dag van het Jeugdpastoraat vindt plaats op zaterdag, 17 maart. Met deze speciale dag wil Chris, onderdeel van Stichting Chris en Voorkom!, kerken en gemeenten inspireren en toerusten bij de zorg voor haar kinderen en jongeren.

De dag vindt dit keer plaats in ‘De Lichtboog’, het kerkgebouw van de NGK te Houten.

Op de Dag van het Jeugdpastoraat kunnen deelnemers zich laten bijpraten over diverse thema’s in het jeugdpastoraat en verschillende aanpakken om dit in eigen gemeenten handen en voeten te geven. De dag bestaat uit diverse toespraken, interviews, samenzang en workshops.

Deelnemers van de themadag kunnen uit meerdere workshops kiezen, die voor het jeugdpastoraat in de eigen kerkelijke gemeente van belang zijn. Onderwerpen variëren dit jaar van veilig jeugdwerk, het opzetten van een jeugdpastoraal team, pastoraat in crisissituaties tot de uitdaging van randkerkelijke jongeren.


Chris en Voorkom! inspireert en stimuleert kinderen, jongeren en volwassenen bij het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Wij dragen bij aan het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen op lichamelijk, psychisch, sociaal en geestelijk gebied door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching.

Datum: 8 februari 2018
Auteur: 
Rob van Grondelle
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.chris.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: