MENU
Nathalie Booij presenteert cd en tour: Als Ik Kijk Naar U

Nathalie Booij presenteert cd en tour: Als Ik Kijk Naar U

07 maa

Bemoedigen begint meestal bij jezelf. Met dat wat je zelf ontdekt, kun je een ander weer inspireren of bemoedigen. Dit stond aan de basis van ‘Als Ik Kijk Naar U’, het solo album van zangeres Nathalie Booij, dat op 4 maart gepresenteerd werd met een concert.

Op 5 maart is ‘Sta Op en Schitter’, de eerste videoclip van de cd, online gegaan. Het is de opmaat naar een tour die deze week van start gaat, terwijl de hashtag #alsikkijknaaru tegelijkertijd gelanceerd wordt ter inspiratie.

Iedereen kan wel bemoediging gebruiken; hoe goed we van buiten bezien de zaken ook voor elkaar lijken te hebben. Nathalie Booij weet het zelf maar al te goed. Een paar jaar geleden raakte de zangeres in een crisis terecht die haar een hernieuwd inzicht in Gods relatie met haar gaf: Zijn Liefde was onveranderlijk, wat er ook gebeurde in haar leven! Met dat besef werkte Nathalie, samen met een reeks ervaren schrijvers en arrangeurs (waaronder Eric & Tanja Lagerström, Jan Willem van Delft, Frank van Essen en Reyer van Drongelen) aan de Nederlandstalige nummers van haar album ‘Als Ik Kijk Naar U’. De thema’s op deze cd laten de veelkleurigheid van het leven zien in liedjes als ‘Zorgzame God’, ‘Meer dan Verwacht’ en ‘Ja, Ik Weet’, terwijl de muziek een mix is van jazzy luisterpop, gospel en worship. Tijdens het release concert in de Dorpskerk in Wilp kwamen muziek en boodschap tot leven met behulp van een uitgebreide band en een schilder (Dick Stopperingh), die tijdens het concert een werk maakte dat inspiratie haalde uit de nummers van ‘Als Ik Kijk Naar U’. Een dag na het concert ging de videoclip van ‘Sta Op en Schitter’, de eerste single van de cd, online. Deze is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=LugkoXyno_I.

Nathalie richt zich bij haar komende tour bij voorkeur op kerken waar ze op een natuurlijke manier aansluit bij de plaatselijke vorm van diensten. Deze visie, die ze samen met haar echtgenoot Mark Pardijs uitvoert, wordt mogelijk gemaakt door stichting Meer Dan Een Lied.

De komende periode wil Nathalie niet alleen mensen bemoedigen met de muziek, maar ook luisteren naar wat er in de levens van mensen is gebeurd, daar waar ze naar God keken. “We hebben allemaal ons eigen verhaal” zegt ze. “Soms is het te privé om te delen, maar soms is het iets wat je graag doorvertelt. Wat zie je als je naar God kijkt? Vanuit welke situatie doe je dit? Zit je ergens middenin? Ben je ergens uit gekomen? Wat heb jij nodig om door omstandigheden te kijken naar God? Wat is jouw verhaal?” Met behulp van de hashtag #alsikkijknaarU kunnen mensen hun getuigenis, gedachten of verhaal delen. Ook kunnen ze dit emailen naar getuigenis@nathaliebooij.nl.

De cd is vanaf nu verkrijgbaar in de christelijke boekhandel via Ecovata. Meer informatie over Nathalie Booij en de mogelijkheden voor een concert of dienst in eigen kerk of gemeente is te vinden op www.nathaliebooij.nl.

Tour ‘Als Ik Kijk Naar U’ – Nathalie Booij
7 maart 2018, Westerhaar
18 maart 2018, Zuidwolde
7 april 2018, Meppel
8 april 2018, Rhenen
15 april 2018, Utrecht
13 mei 2018, Den Ham

Datum: 7 maart 2018
Auteur: Leon van Steensel
Foto: © FotoGrietje
Website: http://www.nathaliebooij.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

17 december 2016 Nathalie Booij: meer dan een lied
8 augustus 2013 Concert Nathalie Booij en band in Theater Deventer

Meer nieuws: