MENU
SGP dankbaar voor stemmenwinst

SGP dankbaar voor stemmenwinst

22 maa

Bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft de SGP opnieuw bewezen een stabiele factor te zijn. Hoewel het beeld wisselend is, is en blijft het mooi te zien dat de partij in heel veel gemeenten herkenbaar aanwezig is.

In twaalf gemeenten won de SGP een zetel: Alblasserdam, Bronckhorst, Dordrecht, Harderwijk, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogeveen, Krimpen aan den IJssel, Leiderdorp, Oudewater, Vlissingen, Waalwijk en Wijk bij Duurstede. In andere gemeenten bleef de SGP gelijk of verloor ze een zetel. Met de voorlopige uitslagen lijkt het erop dat de SGP zon 10.000 stemmen wint in vergelijking met de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Dat stemt dankbaar.

Tegelijk zet het een streep onder onze verantwoordelijkheid om in de gemeenten onze Bijbelse boodschap te verwoorden en die woorden om te zetten in daden. Dat betekent: hard werken. En niet minder: veel gebed om wijsheid, zeker in deze tijd, waarin veel af komt op de SGP-raadsleden en bestuurders.

De SGP bedankt iedereen die tijdens de campagne in touw is geweest voor de partij. Dat is bepaald niet vanzelfsprekend, en we zijn er dan ook best een beetje trots op. Datzelfde geldt voor de SGP-stemmers: loyaal, meelevend en trouw. Ook hen willen we bedanken voor het vertrouwen dat ze opnieuw in groten getale hebben geschonken.

Datum: 22 maart 2018
Auteur: SGP
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: