MENU
Hip voor Nop viert feest

Hip voor Nop viert feest

26 apr

Op 9 mei is de 100e aflevering van Hip voor Nop op tv, en dat betekent een feestje! Taarten, feestjurken, oud-deelnemers en een party lookbook; niets ontbreekt. En ook Anne-Mar wordt verrast!

Anne-Mar ontvangt het 100e vriendinnen-duo: Sanne en Maryse. Ze willen graag een feestelijke outfit voor Sanna’s verjaardag. Vanuit het atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een echte Hip Voor Nop outfit te maken. De leukste en grappigste momenten in de kledingkast van de BN’ers zijn op een rijtje gezet en Anne-Mar laat zien hoe je een partylook maakt met een simpel zwart jurkje. Tijdens de catwalk is er bijzonder publiek: oud deelnemers van Hip voor Nop komen Sanna en Maryse aanmoedigen.

In het duurzame meidenprogramma Hip voor Nop helpt presentatrice Anne-Mar samen met verschillende modestylisten twee vriendinnen aan een geheel nieuwe look voor een speciale gelegenheid. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien... voor nop.

Datum: 26 april 2018
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: