MENU
Pinksterconferentie 2018 trekt meer dan 50000 mensen

Pinksterconferentie 2018 trekt meer dan 50000 mensen

06 mei

Van 18 t/m 21 mei 2018 organiseert Stichting Opwekking voor de 48ste keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit jaar is het thema ‘ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’.

In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar 55.000 christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast. De programma’s voor alle leeftijden zijn gratis toegankelijk. Wij nodigen u van harte uit om deze conferentie bij te wonen.

De sprekers voor het hoofdprogramma zijn:
Vrijdagavond: Henk Stoorvogel
Zaterdagochtend: Edgar Holder
Zaterdagavond: Danielle Strickland
Zondagochtend: Kees Goedhart
Zondagavond: Martin Koornstra
Maandagochtend: David de Vos

Op zaterdagmiddag is er een concert door de Australische band Sons of Korah.
Op maandagmiddag wordt het weekend afgesloten door de band Trinity.
Hoogtepunt is de jaarlijkse sing-in waar meer dan 40.000 mensen met elkaar in de open lucht zingen en God aanbidden.

Daarnaast zijn er verschillende seminars die worden geleid door onder andere Herman Boon, Gert-Jan Segers, Bart Kuijpers (Coolblue), Henk Binnendijk, Adrian Plass, Paul Donders en Wilkin van de Kamp.

Programma’s voor alle leeftijden
Naast de programma’s voor volwassenen is er ook een gevarieerd programma-aanbod rondom het conferentie-thema voor andere bezoekers. Het jongerenprogramma heeft het thema ‘ONE’ meegekregen, dat o.a. wordt uitgewerkt door spreker Rich Wilkerson jr. Tom Smith, aanbiddingsleider van Soul Survivor verzorgt daar het openingsconcert. Bij de tieners staat alles in het teken van ‘Awesome’ en ook op het Kinderplein en in de Bijzondere Mensen Tent voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat het over die ene weg, Jezus.

Outreach: The God Story Outreach
Op zaterdagmiddag vertrekt een groep van 300 jongeren vanaf het jongerenterrein in bussen naar het centrum van Almere. Daar delen zij actief het evangelie en laten zij de liefde van Jezus zien.

Examentraining
Op het tienerterrein op zaterdagmiddag en zondagmiddag een ruimte gereserveerd waar jongeren kunnen studeren voor hun examens. Er zijn ook docenten van middelbare school De Passie aanwezig.

Datum: 6 mei 2018
Auteur: Opwekking
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: