Examenactie Calvijn College brengt ruim 20000 euro op


Examenleerlingen van het Calvijn College, locatie Goes Klein Frankrijk, hebben maar liefst 20.700 euro bij elkaar gebracht voor Mercy Ships. Het bedrag is bestemd voor operaties van tumoren. Richard van Willigen, relatiemanager van Mercy Ships, nam blij en dankbaar de cheque in ontvangst tijdens de diploma-uitreiking.

Traditiegetrouw organiseren examenleerlingen van het Calvijn College, locatie Goes Klein Frankrijk, een actie voor een goed doel. Dit keer was dat Mercy Ships. Personeel en leerlingen van de school konden de actie niet missen. Keer op keer werd iets op touw gezet om geld binnen te halen. De initiatieven varieerden van een voorlichtingsavond, een broodjesverkoop en een foodmarket tot een woonmarkt, lerarendiner en winterfair met veiling.


Een lid van de actiecommissie vertelt: ‘Het was een hele ervaring. Grote dingen organiseren doe je niet zo vaak, daar leer je dus ook van. Je zet je in voor andere mensen, dat motiveert. We verdeelden de acties over het team en zochten leerlingen die bereid waren mee te werken. De meeste acties liepen wel lekker. Iedere keer was het weer een uitdaging alles op tijd te regelen. Als je dan ziet wat de actie opgebracht heeft, dan geeft dat voldoening.’

Mercy Ships
Mercy Ships
05-07-2018
Jongeren
https://www.mercyships.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies