MENU
Examenactie Calvijn College brengt ruim 20000 euro op

Examenactie Calvijn College brengt ruim 20000 euro op

04 jul


Examenleerlingen van het Calvijn College, locatie Goes Klein Frankrijk, hebben maar liefst 20.700 euro bij elkaar gebracht voor Mercy Ships. Het bedrag is bestemd voor operaties van tumoren. Richard van Willigen, relatiemanager van Mercy Ships, nam blij en dankbaar de cheque in ontvangst tijdens de diploma-uitreiking.

Traditiegetrouw organiseren examenleerlingen van het Calvijn College, locatie Goes Klein Frankrijk, een actie voor een goed doel. Dit keer was dat Mercy Ships. Personeel en leerlingen van de school konden de actie niet missen. Keer op keer werd iets op touw gezet om geld binnen te halen. De initiatieven varieerden van een voorlichtingsavond, een broodjesverkoop en een foodmarket tot een woonmarkt, lerarendiner en winterfair met veiling.


Een lid van de actiecommissie vertelt: ‘Het was een hele ervaring. Grote dingen organiseren doe je niet zo vaak, daar leer je dus ook van. Je zet je in voor andere mensen, dat motiveert. We verdeelden de acties over het team en zochten leerlingen die bereid waren mee te werken. De meeste acties liepen wel lekker. Iedere keer was het weer een uitdaging alles op tijd te regelen. Als je dan ziet wat de actie opgebracht heeft, dan geeft dat voldoening.’

Datum: 4 juli 2018
Auteur: Mercy Ships
Foto: Mercy Ships
Website: http://www.mercyships.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: