MENU
Tanny Mook: Ieder mens is uniek en wil ten diepste stralen

Tanny Mook: Ieder mens is uniek en wil ten diepste stralen

06 jul

Donderdag 5 juli presenteerde Nijkerkse Tanny Mook het nieuwe logo en de nieuwe website van haar kledingatelier TINT. In aanwezigheid van klanten, leveranciers, vrienden en relaties werd de champagne ontkurkt. Met deze lancering kan Tanny nóg professioneler haar diverse klantenkring bedienen.

“Ieder mens is uniek en wil ten diepste stralen. Met TINT draag ik daar graag mijn steentje aan bij. In mijn kledingatelier maak ik kleding op maat in een stof, model en kleur die passen bij iemands karakter.” De nieuwe website www.tintatelier.nl laat elke geïnteresseerde in één oogopslag zien wat TINT te bieden heeft. Het nieuwe logo, gemaakt door het Amersfoortse bureau Buitengewoon Concept, is compact en daarmee geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld labels. Het logo laat zien wat Tanny typeert: creatief, betrouwbaar, verfijnd, speels en krachtig. Tanny is blij dat God haar dit talent heeft gegeven en dat ze vrouwen op deze manier kan laten schitteren.

De dienstverlening van TINT gaat verder dan het maken van kleding op maat. Zo is het ook mogelijk om kleding te laten vermaken en verzorgt Tanny regelmatig kleur- en stijladvies. Daarnaast adviseert ze bedrijven bij hun uitstraling en het uitdragen van hun missie. Ondertussen reikt de klantenkring van TINT van Nijkerk tot Putten en van Amersfoort tot Barneveld. Een bijzondere specialisatie van TINT zijn de mutsjes van MOOI, bedoeld voor vrouwen met haaruitval. Tanny vertelt hierover: “Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen kledingstijl. Waarom zou ze daar afbreuk aan moeten doen wanneer ze te maken krijgt met haaruitval? Ik maak de mutsjes van MOOI helemaal volgens de wens van de klant. Uiteraard van zacht materiaal, voor een zo groot mogelijk draagcomfort.”

Over TINT
Zoek je een mooie jurk voor een bijzondere dag? Of geef je jouw kleding graag een nieuw leven? TINT (ver)maakt kleding op maat. Coupeuse Tanny Mook heeft als drijfveer om elke klant te laten schitteren. Ze verbindt het uiterlijk met het innerlijk, zodat kleding, haardracht en accessoires passen bij iemands karakter en kwaliteiten. Tot de dienstverlening van TINT behoort onder andere het maken van unieke kleding op maat, het geven van kleur- en stijladvies, mutsjes voor vrouwen met haaruitval, het vermaken van kleding, kledingreparatie en het geven van workshops. Tanny heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en ze stimuleert haar klanten te doneren aan ‘Een jurk voor iedereen’. Met de opbrengst maakt ze jurken voor vrouwen die dit normaal gesproken niet kunnen betalen. Kijk voor meer informatie en een portfolio op www.tintatelier.nl

Over Tanny
Tanny Mook wordt enthousiast van de veelzijdigheid en diversiteit in mensen. Ze gelooft dat ieder mens uniek is en mag schitteren, maar daar soms wel wat hulp bij kan gebruiken. Daarom startte ze een aantal jaren geleden haar kledingatelier TINT. Tanny onderscheidt zich van andere coupeuses door haar bijzondere mix aan kennis en vaardigheden. Na een sociale opleiding en een aantal arbeidzame jaren in het onderwijs, doorliep ze de opleiding tot kleur- en stijlconsulent. Als imago-expert kan ze innerlijke kwaliteiten omzetten in uiterlijke kenmerken. Zo heeft ze inmiddels al heel wat mensen geholpen aan een passende nieuwe outfit en uitstraling.

Datum: 6 juli 2018
Auteur: Nelleke Weeda
Foto: © Margreet Noordhof
Website: http://www.tintatelier.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: