Nederland Zoekt lanceert 3D traject op zomerconferentie New Wine

De organisatie ‘Nederland Zoekt’ wil communities bouwen in heel Nederland. Wat zou er gebeuren als overal in dorpen, wijken, steden en buurten in Nederland communities ontstaan? Waar mensen goed nieuws brengen in hun omgeving. Doordat ze hun geloof dichtbij huis vormgeven, ze vanuit liefde met elkaar optrekken en een verschil maken in hun omgeving.

Tijdens de conferentie New Wine lanceren zij het nieuwe 3D traject: een tweejarig coachingstraject waar je handvatten krijgt om als discipel van Jezus te leven en om eenvoudige communities te vormen waardoor je groeit in 3 Dimensies: verbinding met God (boven) met elkaar (binnen) en met mensen in een buurt of met een doelgroep (buiten). Een community op iedere 1000 Nederlanders. Dat is de droom van Nederland Zoekt. Geloven dichtbij huis.

Roept dit een verlangen bij je op? Dan kan het 3D traject iets voor jou zijn:

– Een inspirerende omgeving en een netwerk met ervaringsdeskundigen en deelnemers uit andere plaatsen met hetzelfde verlangen

– Een tweejarig traject inclusief vier weekenden (vrijdagavond en zaterdag) en een feestavond

– Een combinatie van gebed – luisteren naar God, inhoud en praktijk – anders denken en anders doen

– Elke 14 dagen online coaching voor teamleiders

– Boeken ter ondersteuning en verdieping bij diverse thema’s

Doe mee samen met een paar anderen. Denk aan een vriendengroep, kring, groeigroep of een paar mensen die iets willen met hun buurt. Soms doen mensen als stel mee. Het beste werkt het met groepen van 3-6 personen. Je kunt ook vanuit een kerk/parochie/gemeente mee doen. Kom gerust met meerdere teams!

Het eerstvolgende 3D traject start op 17 november in Ede.

Meld je aan voor 1 november via 3dtraject.nl

Vragen? Mail ze via info@nederlandzoekt.nl

Marleen Kuipers
Nederland Zoekt
17-07-2018
Evangelisatie
https://www.3dtraject.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies