MENU
Extra optreden Michael W Smith in Club Ahoy Rotterdam

Extra optreden Michael W Smith in Club Ahoy Rotterdam

19 jul

Michael W. Smith heeft in Nederland niets aan populariteit ingeboet. Dat bleek wel toen het pas aangekondigde concert op 24 september in Veenendaal binnen 36 uur uitverkocht was. Er is goed nieuws: Groot Nieuws Radio presenteert op 19 september een extra concert van Michael W. Smith. Dit zal plaatsvinden in Club Ahoy in Rotterdam.

Met het extra optreden krijgen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid om de nieuwe tour te beleven. Zowel het concert in Veenendaal (op 24 september) als in Rotterdam (op 19 september) staan voor het grootste deel in het teken van Smiths aanbiddingsmuziek zoals die op albums als ‘Worship’, ‘Worship Again’, ‘A New Hallelujah’ en het recente ‘Surrounded’ te vinden is. Dit laatste album verraste des te meer omdat het tegelijkertijd met het nieuwe pop album ‘A Million Lights’ verscheen. Smith combineerde deze nieuwe cds voor zijn recente wereldtour ‘Surrounded By A Million Lights’. Naast de nieuwe songs zullen de klassiekers uit zijn repertoire natuurlijk niet ontbreken.

Het advies om niet lang te wachten met het reserveren van kaarten, bleek niet overbodig. Met het zeer snel uitverkocht raken van het concert in Veenendaal, raadt de organisatie aan om er ook snel bij te zijn voor het optreden in Rotterdam. Daarnaast adviseert ze bezoekers dringend om er zeker van te zijn dat tickets bij de echte organisatie (www.events4christ.nl) gekocht worden en niet bij ongeautoriseerde bureaus die tickets doorverkopen voor flink hogere prijzen, waarbij de kans ook aanwezig is dat deze uiteindelijk niet geleverd kunnen worden.

Kaarten voor het concert van Michael W. Smith zijn verkrijgbaar vanaf € 37.50 p.s. en zijn te bestellen via www.events4christ.nl of telefonisch: 0297-237172.

Datum: 19 juli 2018
Auteur: Events4Christ - Grootnieuwsradio
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: