MENU
MSA-Service overhandigt hulporganisatie cheque van 3000 euro

MSA-Service overhandigt hulporganisatie cheque van 3000 euro

21 jul

Een van de projecten van Woord en Daad die door de regio ondernemers gesteund wordt is het Job Booster project in Bangladesh. Jongeren ter plekke opleiden in een technische vakschool.

Dit bijzondere en succesvolle project heeft raakvlakken met MSA-Service uit Hardinxveld-Giessendam, één van de regio ondernemers. Zij hebben besloten aan alle genodigden voor hun 12,5 jarig jubileum feest tijdens de open dag een financiële bijdrage voor dit project te vragen. Naast de positieve reacties die ontvangen zijn door relaties op het gekozen doel, is er ook daadwerkelijk positief gereageerd op de gevraagde gift.

Op de avond zelf was Dick Prosman namens Woord en Daad aanwezig. Er draaide een mooie presentatie met meer informatie over het project. Tijdens de speech door directeur Arie ’t Hoen werd er een cheque met de tussenstand van € 3000,- overhandigd.

Na de bijeenkomst is er nog massaal gedoneerd en het uiteindelijke bedrag wat namens alle genodigden van MSA-Service overgemaakt is aan Woord & Daad is € 7845,-. Dit geld is bestemd voor de technische vakschool uit het Job Booster project.

Datum: 21 juli 2018
Auteur: Woord en Daad
Foto: Woord en Daad
Website: http://www.woordendaad.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: