Tieners delen Evangelie in Amsterdam-Noord

Op vrijdag 20 juli 2018 start Teens in Mission, een initiatief van Operatie Mobilisatie. Vijfentwintig tieners in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar uit Amerika, Engeland, Hongarije en Nederland trekken er een week op uit om het Evangelie te verspreiden in Amsterdam-Noord.

Tijdens Teens in Mission leren de tieners het Evangelie bekend te maken. De tieners worden eerst getraind in het inzetten van hun gaven en talenten voor de verspreiding van het Evangelie. Niemand hoeft met een sinaasappelkistje de straat op, maar de tieners worden wel voorbereid op het durven aangaan van gesprekken over God.

De tieners worden begeleid door coaches die 24/7 voor hen beschikbaar zijn. 

Na de training trekken de tieners eropuit in Amsterdam-Noord, in een wijk waar veel mensen op of onder de armoedegrens leven. Ze maken daar Gods liefde zichtbaar door onder andere rozen uit te delen en gesprekken aan te gaan, door een sport- en speldag en een pannenkoekenfeest te organiseren, en door mime-, theater- en dansvoorstellingen waarmee het Evangelie uitgelegd wordt. Ook delen ze exemplaren van het Evangelie van Johannes uit.

Teens in Mission (TiM) is een initiatief van Operatie Mobilisatie en wil tieners in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar uitdagen om op avontuur te gaan met God, om zo getuigen te zijn van Christus en te groeien in geloof, discipelschap en toewijding. Niemand is te jong om te groeien in zijn of haar persoonlijke geloof, zich in te zetten voor een ander en zo Gods liefde uit te delen. 



Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. OM is actief in 110 landen. In Nederland heeft OM ongeveer 100 medewerkers. Jaarlijks worden er zo’n 500 Nederlanders uitgezonden om het Evangelie in de wereld te delen. Marcus Spronk is directeur van OM Nederland.

Anne Schotanus – Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
20-07-2018
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies